Noticias

G2 aconsegueix els primers 100 certificats ISO del pla TIC.cat

iso20kCONSULTA ESTA NOTICIA EN CASTELLANO

G2, Gobierno y Gestión de TI, a través de l’acord amb la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya pel programa de formació de competències professionals a les empreses catalanes del sector de les tecnologies de la informació TIC.cat, ha realitzat diferents cursos de formació en Gestió de Serveis basat en ISO/IEC 20000 i Gestió de la Seguretat TIC basada en ISO/IEC 27002 durant el primer semestre.

Mitjançant aquesta iniciativa, G2 ja ha certificat a un centenar de professionals TIC de Catalunya, número que s’incrementarà en les properes edicions d’aquest cursos pel segon semestre.

Dins d’aquest programa formatiu, G2 posa a disposició dels seus alumnes un seguit d’eines per l’aprenentatge: material docent, versions electròniques dels llibres de text oficials utilitzats per a la formació i un simulador d’exàmens de lliure accés al qual es pot accedir des de l’adreça http://www.gedos.es/iso20000.html

Això permetrà augmentar la capacitació i disponibilitat de professionals qualificats i amb els millors nivells de certificació, que ajudarà a millorar la competitivitat de les empreses catalanes del sector TIC i afrontar els reptes del futur, eix principal del pla TIC.cat.

Aquest pla de formació i certificació està vinculat amb els nous models de contractació del centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) en què l’administració de Catalunya actua com agent tractor impulsant la millora de la qualitat i qualificació de les empreses catalanes.

 

image

NOTICIA EN CASTELLANO

G2, Gobierno y Gestión de TI, a través del acuerdo alcanzado con la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya para el programa de formación a las empresas catalanas del sector de las Tecnologías de la Información TIC.cat, ha realizado diferentes cursos de formación en Gestión de Servicios según ISO/IEC 20000 y Gestión de la Seguridad de la Información según ISO/IEC 27002 durante el primer semestre.

Gracias a esta iniciativa, G2 ha certificado a un centenar de profesionales TIC de Catalunya, número que se incrementará en las próximas ediciones de estos cursos previstas para el segundo semestre.

Dentro de este programa formativo, G2 pone a disposición de sus alumnos un conjunto de herramientas para el aprendizaje: material docente, versiones electrónicas de los libros de texto oficiales utilizados para la formación y un simulador de exámenes de libre acceso al que se puede acceder utilizando la dirección http://www.gedos.es/iso20000.html

La continuidad de las acciones formativas dentro del plan TIC.cat permitirá aumentar la capacitación y la disponibilidad de profesionales cualificados y con los mejores niveles de certificación, ayudando a mejorar la competitividad de las empresas catalanas del sector TIC y a afrontar los retos de futuro, eje principal del plan TIC.cat.

Este plan de formación y certificación está vinculado a los nuevos modelos de contratación del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI), en los que la Administración de Catalunya actúa como agente tractor impulsando la mejora de la calidad y la cualificación de las empresas catalanas.