Noticias

Participació a les jornades TIC.cat celebrades a Mataró en el marc de la Fira Innova 360º

G2 va celebrar, dins del programa de divulgació que està duent a terme la Generalitat de Catalunya per la certificació de les empreses i el personal de les TIC catalanes TIC.cat, una ponència on es va tractar com a aspectes claus la importància de les certificacions dins de les empreses TIC i el seu personal.

Lluís Martínez durant la seva exposició

El Pla TIC.cat és un projecte per millorar la competitivitat de les empreses catalanes del sector de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). El pla és una iniciativa conjunta de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) del Departament de Governació i Administracions Públiques i d’ACC1Ó | Competitivitat per l’empresa, organisme adscrit al Departament d’Innovació, Universitats i Empreses de la Generalitat de Catalunya.

Dins d’aquest projecte, s’ha incorporat un Pla de Formació i Certificació, amb l’objectiu de millorar els nivells de qualitat i seguretat a les empreses TIC catalanes i la qualificació i competències dels professionals TIC.

A la seva exposició, Lluís Martínez va posar com a exemple les certificacions en ISO20000, ITIL o LEAN Service Management de què disposa el personal de G2, i va explicar com aquestes han permès a la companyia col·laborar amb grans integradors i organitzacions clients en projectes significatius.ticat-logo

Podeu consultar la nota d’actualitat al Portal de la Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya i obtenir els continguts de les presentacions realitzades durant l’acte a la agenda de Barcelona Digital