Noticias

Departaments TIC del Futur TSIUC’13

G2 a participat en la catorzena edició de la Trobada dels Serveis Informàtics de les Universitats de Catalunya (TSIUC), que convoca cada any el CESCA, i que s’ha celebrat aquest any amb el lema «Els departaments TIC del futur», a la Universitat de Girona.  El director del CESCA va remarcat l’essència de la TSIUC com a «fòrum de debat i de reflexió per veure tendències i captar cap a on anem».

G2, va presentar la seva ponència «El Departamento TI del Futuro» en el que s’oferia una visió clara del reptes i de les noves necessitats a les que s’hauran  d’enfrontar els departaments de TI davant del canvis que s’estan produint en el sector.  Ús deixem amb l’enllaç al vídeo sencer de la jornada, si voleu accedir directament a la presentació de G2 ho podreu fer a partir de 1:47 min.    

Watch live streaming video from canaludg at livestream.com